Afiliaza-te azi!

Membrii ICOI Romania devin automat membri ICOI Europe si ICOI International.
Cotizatia de membru pentru un an este de € 250.

Acord

privind prelucrarea datelor cu caracter personal

Conform Regulamentului UE 2016/679 al Parlamentului European si al Consiliului privind protectia datelor persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date si alegilor in vigoare ( L.506/2004) privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice.

Asociatia ICOI Romania, numita mai jos “Asociatia”, in calitate de operator de date cu caracter personal, cu sediul in Bucuresti, str. Frederic Shopin 20A, sector II, CIF. 37849642, prelucreaza datele dvs. cu caracter personal, prin mijloace automatizate si manuale.

Informatiile despre

  • modul in care Asociatia prelucreaza, stocheaza, manipuleaza si sterge datele dvs.personale si tipurile de date personale prelucrate
  • prelucrarea acestor date impreuna cu terte parti, parteneri sau colaboratori ICOI Romania
  • drepturile dvs. in legatura cu prelucrarea datelor dvs. personale
  • masurile de securitate luate de ICOI Romania pentru a proteja datele dvs. personale si politica de cookie-uri a acestui site

le gasiti in Politica noastra de Confidentialitate. Pentru a vizualiza acest material dati click pe butonul de mai jos.

Mentionam ca datele personale solicitate in formularele de afiliere online sunt obligatorii pentru inregistrarea dvs. ca Membru ICOI. Refuzul acceptarii acordului prelucrarii de catre ICOI Romania a acestor date duce la imposibilitatea inregistrarii dvs. ca membru ICOI.

Sunt de acord cu prelucrarea datelor*