Curriculum ICOI

Curs de implantologie de la A la Z, de la debutant la implantolog de nivel international

Se adreseaza atat medicilor debutanti, care au sansa de a deprinde inca de la inceput in mod corect implantologia orala, cat si medicilor practicanti pentru evitarea complicatiilor si debutul in sistemul international de acreditare ICOI: Fellow, Master si Diplomat, etalon al gradului profesional in strainatate, adoptat de acum si la noi.

In Romania fiind la inceput, avantaj au primii inscrisi.

Scopul cursului este de a porni cursantii in cariera de implantolog prin pregatire temeinica teoretica si practica si de crestere graduala a nivelului profesional, medicii implantologi facand parte din elita societatii.

Accesul in societate profesional-stiintifica de elita a implantologilor se face prin Curriculum ICOI Romania.

PUTEREA ICOI VINE DIN INTERNATIONALITATE

ICOI este raspandit in peste 100 de tari cu multiple centre universitare fiecare, doar in USA ICOI fiind sustinut de 47 de Universitati: Michigan, Harvard, North Carolina, Washington, New York, Pennsylvania, Boston, etc etc.

Este ca si cum ai putea invata de la toate universitatile intr-un singur loc, unde te poti provoca pe tine insuti sa explorezi, sa intrebi, sa descoperi astfel incat sa-ti imbunatatesti eficienta personala si profesionala.

Nu se invata doar cum sa tratezi pacientii ci si cum sa-ti atragi pacientii, comunicare prin psihologie bazala si multa practica “Learning by doing”.

Spre deosebire de invatamantul conturat in jurul unei scoli izolate dintr-o tara sau alta, ICOI vine cu educatie bazata pe proceduri dovedite pe statistica internationala sustinuta de rezultatele cercetarilor clinico-statistice.

Astfel, procedurile ce se invata teoretic si practic au fost simplificate pentru eficienta maxima, se pot deprinde usor si conduc in mod sigur spre cel mai bun rezultat.

Cursul este de inalta clasa cu dotare de top, intr-un ambient pe masura la Hilton Oradea (all inclusive) cu surprize pentru medicii cursanti si familiile lor.

REZERVA-TI LOCUL ACUM!

VIITORUL INCEPE ASTAZI !

Ady PALTI

ICOI Co-Chairman

Va invita la Curriculum ICOI.